Wij zijn VMN media

Wij zijn hét grootste B2B mediabedrijf voor professionals in Nederland. Wij zorgen ervoor dat werkend Nederland verder komt, altijd blijft doorleren en up to date is van alle ins & outs in zijn of haar vakgebied.

Welkom bij VMN media

Neem direct contact op Advertentiemogelijkheden Onze merken

Wie wij zijn.

VMN media is in 2008 opgericht met als doel om professionals te ondersteunen bij het nemen van de beste beslissingen door het aanbieden van de juiste data, objectief en urgent nieuws, need-to-know kennis en diepgang.

Ons portfolio bevat titels als Misset Horeca, Cobouw, Vastgoedmarkt, en Distrifood. Sommige van deze merken zijn al meer dan honderd jaar een begrip in hun branche en vakgebied.

Daarnaast hebben wij ook titels die je misschien niet kent, maar die desondanks een begrip zijn in hun niche, zoals Gawalo - hèt vakblad voor werktuigbouwkundig installateurs, of De Architect - dat al 50 jaar de Nederlandse architectuur op de voet volgt.

Onmisbare informatie voor échte vakmensen. Dat is waar wij goed in zijn.

Bereikcijfers

We laten je graag een overzicht zien met onze belangrijkste bereikcijfers. Wil je verder de diepte in en meer weten over onze bereikcijfers en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

16 branches

Aantal branches waar VMN media in actief is

32 websites

De websites van VMN media

30 merken

Totaal aantal merken van VMN media

30 vakbladen

Totale aantal vakbladen dat door VMN media uitgebracht wordt.

83 events

Door VMN media georganiseerde B2B events

1.500.000 professionals

Totale bereik van VMN media per maand over alle titels en branches heen.

Onze visie

Bij VMN media geloven we in niches.
Onze passie is om onze gebruikers te voorzien van precies die informatie, die hen in staat stelt de beste keuzes te maken in hun vakgebied. Om een platform te zijn waar je op kunt bouwen.

Op deze manier weten wij ambitieuze professionals aan ons te binden. We informeren, inspireren, verbinden en brengen mensen verder in hun carrière.

Vaak zijn de titels van VMN media de enige titels die beschikbaar zijn voor een specifieke beroepsgroep. En daar zijn wij trots op!

Ingang van supermarkt met op de achtergrond appeltjes

Onze diensten

Onze journalisten en redacteuren zitten dagelijks midden in het (vak-)nieuws. Zij interviewen kopstukken uit de branche, laten professionals aan het woord en verzamelen waardevolle data. Op ieder vakgebied werken deskundigen aan artikelen, boeken, (digitale) events, webinars, video's, podcasts en opleidingen.

Daarnaast hebben we ook creatieve samenwerkingen met verschillende merken. Van grote reclamecampagnes en branded content tot aan bannercampagnes, direct mailings, belangrijke informatie uit databases en events of opleidingen voor elk budget. Maar onze harten gaan echt sneller kloppen van contentmarketing. We adviseren en ondersteunen onze adverteerders met campagnes op maat, geïnspireerd door de door hen afgegeven doelstellingen.

Bij VMN media zetten we graag een stap extra voor jou en jouw organisatie.

Meer weten over adverteren bij VMN media?

Ben je geïnteresseerd of wil je advies over de mogelijkheden voor jou en jouw bedrijf? Neem contact op met jouw accountmanager. Weet je nog niet welke titel je het beste kunt inzetten? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op via 088 584 0700.

Gerelateerde artikelen

Bekijk onze cases en interviews met enthousiaste klanten die je voorgingen.