Bereik HR-professionals

Over Duurzame Inzetbaarheid is het platform voor nieuwe inzichten, kennis en praktische tips op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Daarbij richt men zicht vooral op het bedrijfsleven en de overheid.

Neem direct contact op Mediakit aanvragen Over VMN media

Bereikcijfers

Dagelijks weten duizenden HR professionals onze HR-platformen te vinden. Via de site, nieuwsbrieven en vakbladen houden wij hen op de hoogte van ontwikkelingen, trends en must know informatie. Over Duurzame Inzetbaarheid is een belangrije pijler.

Wil je verder de diepte in en meer weten over onze bereikcijfers en mogelijkheden, vraag dan onze mediakit aan. Je ontvangt van ons een overzicht met alle belangrijke cijfers en feiten over adverteren op Over Duurzame Inzetbaarheid en/of PW.

16.912 bezoekers (uniek p/maand)

Gemiddeld genomen aantal bezoekers op de website per maand over het afgelopen jaar.

11.373 nieuwsbrief registranten

De nieuwsbrief van Over Duurzame Inzetbaarheid wordt 1x per week verzonden, op woensdag.

26.820 aantal pageviews (p/maand)

Gemiddeld genomen aantal pageviews op de website per maand over het afgelopen jaar.

Wie bereiken we?

De belangrijkste doelgroep voor Over Duurzame Inzetbaarheid zijn de HR-professionals. We weten ook nog andere doelgroepen aan ons te binden:

Directeuren en managers
Adviseurs en (vakbond)bestuurders)
Ondernemingsraden en medezeggenschap
Arbofunctionarissen en preventiemedewerkers

Mediakit + gratis proefnummer aanvragen

Vul je contactgegevens in en je ontvangt de mediakit met alle ins en outs over adverteren bij Over Duurzame Inzetbaarheid en/of PW. Daarnaast sturen we het vakblad PW in PDF-formaat mee.

Portfolio

De site is een belangrijk onderdeel van het grotere HRM-platform PWnet. Over Duurzame Inzetbaarheid ondersteunt dit met congressen en belangrijke pijlers als: Langer Werken, Gezonder Werken en Anders Werken. Ontdek wat Over Duurzame Inzetbaarheid allemaal te bieden heeft.

Onze andere merken binnen HRM

Over duurzame inzetbaarheid is één van de merken die we aanbieden binnen de HRM-sector, maar zeker niet het enige merk. Ons bereik binnen HRM houdt niet op bij Over duurzame inzetbaarheid ons bereik is veel groter. De doelgroepen zijn net iets anders, maar niet minder gewaardeerd.

Wist je dat je ook merk-overstijgend binnen de hele HRM kunt adverteren? Ga hiervoor naar onze branchepagina.

Een greep uit onze mogelijkheden

Over Duurzame Inzetbaarheid heeft een groot bereik onder HR-professionals die zich richten op het thema Duurzame Inzetbaarheid. Over Duurzame Inzetbaarheid biedt verschillende mogelijkheden om deze te bereiken. Om het makkelijk te maken hebben we een aantal voorbeelden en pakketten voor je op een rij gezet.

Starterspakket

Wil je jouw specifieke communicatiebehoeft communiceren naar beslissers binnen de HR op het thema Duurzame Inzetbaarheid. Dit starterspakket helpt jou hierbij.

  • Sponsored/Native content
  • Advertorial in de nieuwsbrief

Bereik HR-professionals

Naamsbekendheid

Wil jij de naamsbekendheid van jouw merk en/ of bedrijf vergroten binnen de HR-markt op het thema Duurzame Inzetbaarheid én wil je jezelf als thought leader profileren? Daarvoor biedt PW. in samenwerking met Over Duurzame Inzetbaarheid een passende campagne:

  • Sponsored/native content
  • Advertorial in de nieuwsbrief
  • Display bannering op PWnet.nl of Overduuzameinzetbaarheid.nl

Vergroot jouw naamsbekendheid

Leadgeneratie

Wil jij weten wie jouw content leest? In samenwerking met ons platform brengen wij jou in contact met jouw potentiële klanten:

  • Sponsored/native content
  • 30 leads
  • Advertorial in de nieuwsbrief

Genereer leads

Meer weten?

Wil je meer weten over adverteren bij Over Duurzame Inzetbaarheid? Neem contact op met Esther. Zij helpt je graag verder.

Esther Koning