Bereik supermarktmanagers, supermarktorganisaties en fabrikanten.

Foodmagazine is een magazine voor de levensmiddelenbranche en is samen met Distrifood een uniek koppel. Distrifood schrijft over wat er gebeurt en wanneer het gebeurt, zit kort op het nieuws. Foodmagazine geeft richting en duiding. In voetbaltermen: Distrifood schrijft over de wedstrijd, Foodmagazine over de competitie. Samen bereiken ze iedereen die er in food toe doet: van teamleiders tot directie.

Neem direct contact op Mediakit aanvragen Over VMN media

Bereikcijfers

Via de nieuwsbrief en het vakblad van Foodmagazine houden wij foodprofessionals op de hoogte van must know informatie, analyses en opinies over onderwrepen uit de levensmiddelenbranche.

Wil je verder de diepte in en meer weten over onze bereikcijfers en mogelijkheden, vraag dan onze mediakit aan. Je ontvangt van ons een overzicht met alle belangrijke cijfers en feiten over adverteren in Foodmagazine.

6.700 nieuwsbrief registranten

De nieuwsbrief van Foodmagazine wordt 1x per week verzonden, op dinsdag.

7 edities (per jaar)

Het vakblad van Foodmagazine verschijnt 6x per jaar

5.000 oplage vakblad Foodmagazine

De oplage van het aantal printexemplaren van Foodmagazine

Wie bereiken we?

De belangrijkste doelgroepen zijn managers van supermakrten, functionarissen van supermarktorganisaties en fabrikanten van levensmiddelen. Samen met Distifood bereikt Foodmagazine bijna de totale supermarktbranche.

Mediakit + gratis proefnummer aanvragen

Vul je contactgegevens in en je ontvangt de mediakit met alle ins en outs over adverteren bij Foodmagazine. Daarnaast sturen we het vakblad Foodmagazine in PDF-formaat mee.

Portfolio

In het vakblad en op de site besteedt Foodmagazine veel aandacht aan diverse rapporten van GfK en IRi. Daarnaast zet Foodmgazine de toon met gerenommeerde evenementen als het Industributiediner en de Week van de Supermarkt. Ontdek wat Foodmagazine allemaal te bieden heeft.

Onze andere merken binnen food, horeca en vers

Foodmagazine is samen met Distrifood het toonaangevende merk in de supermarktbranche, maar zeker niet de enige die de sector van food, horeca en vers bedient . Er zijn er nog veel meer, die een groot bereik hebben maar ook die de niche bedient.

Wist je dat je ook merk-overstijgend binnen de food, horeca en vers-sector kunt adverteren? Ga hiervoor naar onze branchepagina.

Redactionele kalender

Het vakblad Foodmagazine verschijnt 6x per jaar. Sommige edities zijn gericht op een een specifiek thema of rapport. Als je de hele redactionele kalender wilt ontvangen kun je deze hieronder aanvragen.

Redactionele planning aanvragen

Vul je gegevens in en je ontvangt de redactionele planning van dit jaar.

Meer weten?

Wil je meer weten over adverteren bij Foodmagazine? Neem contact op met Jacco. Hij helpt je graag verder.

Jacco Freriksen

Gerelateerde artikelen