Contact

We zijn op verschillende manieren te bereiken. Neem contact met op ons, we zijn zowel via de mail als telefonisch goed bereikbaar.

FAQ Over VMN media

Waarmee kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag aan VMN media over jouw digitale of papieren abonnement, deelname aan een cursus of congres, of over jouw (boek)aankoop? Wil je informatie over een levering of betaling? Of wil je een inlogcode achterhalen? Neem dan contact met ons op.

Houd je gegevens bij de hand voor een snelle afhandeling:

  • Voor het doorgeven van een adreswijziging mail naar adreswijziging@vmnmedia.nl
  • Heb je vragen over jouw abonnement(en)? Bel dan naar 088 - 58 40 888
  • Wil je graag een collectief (online) abonnement afsluiten voor jouw hele organisatie? Bel dan naar 088 - 58 40 640 of stuur een e-mail naar collectieveabonnementen@vmnmedia.nl
  • Heb je een vraag over het plaatsen van advertenties? Klik hier voor onze contactgegevens voor adverteren.

Informatie voor abonnees

Heb je één of meerdere vragen over jouw abonnement(en)? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of raadpleeg de veelgestelde vragen hieronder.

Mocht je overwegen jouw abonnement op te zeggen, neem dan graag contact op met telefoonnummer 088 - 58 40 888.

Voor Cobouw Bouwberichten database abonnementen gelden afwijkende opzegvoorwaarden. Neem daarvoor contact op met Customer Solutions: bouwberichten@vmnmedia.nl

Stopt mijn abonnement automatisch?

In principe loopt een abonnement altijd automatisch door, tenzij anders vermeld staat op de pagina van het specifieke product in de webshop of op de website waar je jouw abonnement hebt afgesloten. Meer informatie over onze abonnementen kan je lezen in de algemene voorwaarden

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Wij vinden het jammer dat je overweegt jouw abonnement op te zeggen. Met uitzondering van het Cobouw Bouwberichten-abonnement, kun je jouw abonnement telefonisch opzeggen via telefoonnummer 088 - 58 40 888.

Je ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging van jouw opzegging.
Graag ontvangen wij van jou de reden van opzeggen, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.
Meer informatie over opzeggen, kun je lezen in de algemene voorwaarden

Voor Cobouw Bouwberichten database abonnementen gelden afwijkende opzegvoorwaarden. Neem daarvoor contact op met Customer Solutions : bouwberichten@vmnmedia.nl

Informatie voor auteurs

Ben je auteur of voor business-to-businessuitgaven? Of heb je een uitstekend product dat aansluit op één van onze kennisproducten? Neem dan contact met ons op of stuur ons jouw voorstel of manuscript. Dan zorgen wij dat het bij de juiste uitgever terecht komt, die vervolgens contact met jou opneemt.

Voor de vakgebieden en branches Arbo, Veiligheid, HRM, OR, Facility, Schoonmaak, Bouw, Secretariaat, Financieel management: T: 088 - 58 40 888
Voor de vakgebieden en branches (Non-)Food, Horeca, Logistiek & Transport en Mobiliteit, en Assurantie: T: 088 - 5840 888
Of mail ons: info@vmnmedia.nl

Informatie voor boekhandels en intermediars

Ben jij eigenaar of medewerker van een boekhandel of intermediair en heb je vragen? Dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per e-mail.
T: 088 58 40 888
E: boekhandel@vmnmedia.nl

Informatie voor docenten en onderwijs

VMN media biedt toonaangevende (studie)boeken voor mbo, hbo, post-hbo en wo. Titels van hoog niveau, geschreven door topauteurs uit zowel de praktijk als het onderwijs. Wil je een docentexemplaar aeanvragen? Dit kan via onze webshop, kies bij bestellen voor een docentexemplaar. Op de hoogte blijven an alle nieuwe uitgaven, docentenbijeenkomsten of digitale ondersteuning. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, onder vakgebied 'Berichten voor pers, boekhandels, onderwijs'.

Contact voor docenten
Voor de vakgebieden Algemeen management & Kwaliteitsmanagement, Financieel management, Financiële dienstverlening:
T: 088 - 58 40 842
E: docenten@vmnmedia.nl

Voor de vakgebieden Arbo, Veiligheid, Facility & Zorg, HRM, OR, Schoonmaak, Secretariaat en Formulieren:
T: 088 - 58 40 888
E: onderwijs@vmnmedia.nl

Informatie voor leveranciers

Voor een juiste facturering kan jouw contactpersoon bij VMN media jou de correcte bedrijfsnaam en adressering doorgeven, inclusief de kostenplaatsnummers die op de factuur geplaatst moeten worden. Onze adresgegevens kan je vinden op onze contactpagina.

Voor andere vragen neem je contact op met jouw contactpersoon bij VMN media.

Informatie voor pers en media

Wil je jouw persberichten onder de aandacht brengen bij onze redactie? Daarvoor is de snelste manier om jouw persbericht direct te mailen naar de redactie die aansluit op jouw vakgebied.

Mail naar redactie@vmnmedia.nl en ontvang een automatisch bericht met alle rechtstreekse e-mailadressen van onzen verschillende redacties. Let op! Dit adres is niet bedoeld voor het toesturen van persberichten of het stellen van vragen.

Meer weten?

Heb je een vraag die nog niet beantwoord is? Zo kan je ons bereiken:

Klantenservice