Vaktitels van VMN media delen cadeaus uit

Een interessant artikel gelezen op één van jouw vaktitels en je denkt: dit moet mijn collega ook echt lezen? Dan kun je vanaf nu dat artikel cadeau geven! Helemaal gratis!

Ontdek hier hoe het werkt...

Wie kan een artikel cadeau geven?

Lezers met een account op één van onze websites kunnen artikelen cadeau doen. Het aantal artikelen dat je kan delen is afhankelijk van je abonnement. Met een gratis account kan je op (bijna) alle merken 3 verschillende artikelen delen met een onbeperkt aantal mensen. Met een betaald account kan je zelfs onbeperkt artikelen delen met een onbeperkt aantal mensen.

Hoe kan je artikelen weggeven?

Een artikel kan je cadeau geven als er onder de inleiding van het artikel ‘Geef artikel cadeau’ staat. Wanneer je op de ‘geef’-button klikt, krijg je verschillende opties. Zo kan je de link direct kopiëren, maar kan je de link ook delen via verschillende social mediakanalen en e-mail.
Wanneer je een artikel gedeeld hebt, kan je deze (in dezelfde maand) onbeperkt blijven delen met vrienden of collega’s.

Een artikel cadeau doen kan alleen via de ‘geef’-button. Het is niet mogelijk om dit te doen via de ‘deel’-button en door de URL van een artikel te kopiëren en te gebruiken in een browser.
Met de ‘deel’-button deel je de standaard URL van een artikel, zonder dat deze zonder account te lezen is, zoals bij de ‘geef’-button.

Voor meer specifieke info, kijk op de betreffende website: XXX.nl/faq-artikel-cadeau-doen
Bekijk hier welke titels VMN media allemaal aanbiedt: Branches en merken

Hoe kan ik een cadeau-artikel lezen?

Wanneer je een artikel cadeau krijgt, dan kun je deze lezen met of zonder account. Heb je een artikel ontvangen als cadeau, dan kan je deze lezen voor een periode van 72 uur. Binnen deze 72 uur kan je dit artikel onbeperkt lezen tot dat de link niet meer geldig is.

Wil je een artikel na deze 72 uur nog lezen, maak dan een gratis account aan of kies voor een abonnement. De gegeven artikelen tellen niet mee voor de 3 artikelen die je per maand mag lezen met een gratis account op de website. Als een artikel openbaar is geplaatst door de redactie, dan kan het artikel door iedereen gelezen worden zonder account en zonder dat het artikel cadeau is gedaan.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig of heb je vragen over het 'Cadeau doen van een artikel'? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt onze klantenservice bereiken via 088-5840888 of stuur een e-mail naar klantenservice.