4 redenen om juist nu campagne te voeren

Door de coronacrisis houden veel bedrijven de handen op de knip. Begrijpelijk, maar is dat wel verstandig? Wij denken dat het juist nu heel belangrijk om van je te laten horen. Lees hieronder onze 4 redenen waarom.

1. Je doelgroep bestaat nog steeds.

Ook al zijn retail en horeca voor het overgrote deel op dit moment helaas nog steeds gesloten, je doelgroep bestaat nog steeds. Zorg ervoor dat ze je niet vergeten met slimme advertenties die het juiste sentiment raken. Op de lange termijn zullen je klanten de weg naar jouw bedrijf weer weten te vinden door top of mind te blijven.

2. Branding tijdens crisistijd levert meer op.

Dit is niet de eerste crisis waar we in zitten. Voor corona waren er al vele andere. Daarom hebben we ook het een en ander geleerd over investeren tijdens crises. Zo is uit diverse onderzoeken (Vaile, 1927; Biel and King, 1990; Kamber, 2002; O’Malley et al., 2011) gebleken dat investeren in branding tijdens crisistijd meer oplevert dan in tijden van voorspoed. Dit is dus juist de tijd om van je te laten horen!

3. Minder investeren betekent minder marktaandeel.

Op het moment dat een merk investeert in zichtbaarheid vergroot dit zijn marktaandeel. Als het bereik en de zichtbaarheid van een merk minder worden, betekent dit daarna automatisch ook een lager marktaandeel.

4. Iedereen is online.

Dit is het moment om online advertising in te zetten. Door de huidige crisis zitten we met z'n allen meer online dan ooit. Of het nu is om te shoppen, webinars en opleidingen te volgen of te communiceren met collega's, iedereen is online. Dit betekent dat er veel plekken zijn om je doelgroep te bereiken. De juiste boodschap serveren op de juiste plek en het juiste tijdstip. Die kans is nu groter dan ooit.

VMN media denkt met je mee!

We staan voor je klaar om de juiste campagne samen te stellen. Naar wie of wat je ook op zoek bent, wij vinden de juiste doelgroep en denken actief met je mee. Meer weten?

Meer weten?

Wil je meer weten over adverteren bij VMN media?
Neem contact op met Annelies. Zij helpt je graag verder.